På Hufvudsta Gård upplever du den där lilla extra omtanken i allt från miljö och inredning till mat och dryck. Allt är lika genomtänkt - från valet av ljusstakar, tapeter och gökur till ljussättningen på toaletterna, blomsterarrangemang och personal. Ingenting lämnas åt slumpen på Hufvudsta Gård.

Hufvudsta Gård Konferens är en levande mötesplats i ständig förändring. Vi som arbetar här är mycket intresserade av inredning, design, blommor och allt som är vackert. Därför lägger vi ner mycket tid och energi på att skapa en miljö som är bekväm, inspirerande och spännande för våra gäster. Vi renoverar alla rum och byter ut inredningsdetaljer regelbundet i vår strävan att bli ännu bättre, men också för att vi tycker att det är så fantastiskt roligt.

Vår dagkonferensanläggning är väl lämpad för allt från utbildningar, mindre seminarier, och pressvisningar till ledningsmöten och avdelningskonferenser. Fem eller hundra spelar ingen roll, konferera ett fåtal i viprummets sköna fåtöljer eller många i vår vackra balsal. Självklart är samtliga konferensrum utrustade med teknik som trådlöst internet och allt annat som krävs för en lyckad konferens.

Hufvudsta Gård Konferens är en professionell mötesplats som vänder sig till mindre och medelstora grupper som värdesätter kvalitet, service och närheten till City. Söker du en inspirerande miljö för dagkonferenser, utbildning eller kreativa möten kan du inte hitta ett ställe som bättre kombinerar konferenskomfort med skönhet och effektivitet med avkoppling.