Hotell Scandic Malmen finns mitt i hjärtat av Södermalm. Ett hotell med musikupplevelse mitt i stadspulsen och en känsla av att vara hemma .
Scandic Malmen ligger mitt på Södermalm i Stockholm, på gränsen till stadsdelen SoFo - där kultur, kreativitet, shopping och nöjesliv står i fokus. Här finns alltid något nytt att utforska. Du bor i en K-märkt 50-talsbyggnad mitt i storstadspulsen. Den alternativa vintageaffären Dusty Deco, bara ett stenkast från Malmen, har inrett lobbyn med en härlig blandning av Chesterfieldmöbler och industrilampor. Du tar dig enkelt vidare till andra delar av Stockholm med kollektivtrafik eller till fots.
Service
Hos oss på hotell Malmen kan du sjunka ner i en härlig soffa i lobbyn, äta gott i restaurangen eller njuta av musik från livescenen i Lilla Hotellbaren, för att lite senare krypa ner i våra sköna sängar. På hotell Scandic Malmen har du allt samlat under ett tak, mitt i hjärtat av Söder. Vår entréplan är dessutom ett populärt vattenhål för både gäster och boende i området. Vi erbjuder fritt wifi, både på rummet och i allmänna utrymmen. Stor kravmärkt frukostbuffé serveras varje morgon, med extra långa öppettider på helgerna.