Fredagen den 30 juli
Kl. 18:00-01:00
Entré: 60 kr
20 år
Aftonen presenteras i samarbete med ABF

Denna afton ägnar vi helt och fullt åt dansband, dansband när de är som allra allra bäst. Hur gay är det inte med dansband liksom? Jättegay. Glitter och tajt, brännande blickar, skrev tryckta mot varandra... Åh vad gay det är med dansband.

20:00 får vi nobelt besök av Högkvarterets egna och högt uppskattade dansbandslärare! Hon kommer att lära er allt som behövs för en kväll som denna. Pardans alltså. PAR-dansskola i grupp.

21:30 drar kvällen höjdpunkt igång, och vi vågar knappt säga det så stolta är vi över att presentera, ingen mindre än, alltså nu kommer det, varsegoda: Mona G! Dansbandsstjärnan som liksom är den bästa dansbandsstjärnan någonsin kommer att framföra sina hits live för oss och vi kommer dansa som Karin lärt oss.

Fortsätter gör vi sen, försätter att dansa, till Malin Hellkvist Sellén och Lina Kurttila som intar dj-båset och bjuder på det bästa av det bästa inom dansband. Alla ni som satt och sittdansande till Rosa Löften vet vad vi talar om, Malin kan sin skit när det gäller dansband som är så där glansig, skimmrande, len, sliskig och smäktande och tillsammans med Lina K är det en duo som gör att högtalarna kommer att smälta. Tills klockan ett håller vi på och då går du hem med antingen trummisen eller dom där som andandes tungt och varm i nacken på dej under kvällens pardanser. Du bestämmer.