Lördagen den 4e september 2010

Hotcake Kitty! ~ Ivoncita ~ Rasmus Wurm ~ Velvet Vixens


Vi välkomnar Er till en storslagen afton med doft av svunna tider, i anrika lokaler från la belle epoque på Tip the Velvet, Göteborgs mytomspunna burlesque klubb.

Hösten är på intågande med sitt mörker men vi motar bort den med glitter, glamour, glädje och fantastisk burlesque.

Festen äger rum på Villa Belparc, en sekelskiftesinredd villa där vi kan mingla runt i salongerna, njuta av vinkällaren, dansa i stearinljusens sken och uppleva sensuell, dramatisk och vacker burlesque underhållning. Även den populära terrassen/uteserveringen är öppen. Husets två barer har plånboksvänliga priser och utlovar öl, vin och cider för drygt 40 kr.

+ Vi testar omplacering av scenen för bättre sikt än tidigare.
+ Inget krav på medlemskap.

Biljetter:
150 kr, enbart förköp på http://www.tickster.com/sv/events/fycdah6vegph006 eller via www.tipthevelvet.se

PLUS: visa upp din biljett på Shock, Göteborg så får du 10% rabatt på kläder till festen!

Plats: Villa Belparc (Närmaste spårvagnshållplats är Botaniska Trädgården som ligger cirka 200 m från festlokalen)

Öppettider:
21:00 -02:00

På scen (med start ca 23.00):
* Hotcake Kitty! (UK): En internationell burlesquestjärna som är den första vinnaren av "Burlesque Idol". Glamour med glimten i ögat, vintage primadonna möter disneyprinsessa. Helt enkelt la creme de la creme.
* Ivoncita: Omtalad dansant "latino lolita" med hemmascen i Stockholm och Paris.
* Rasmus Wurm: Burlesque möter circus via denna charmiga herre.
* Velvet Vixens:
- Von Grotesque, vår nya medlem i truppen gör sitt debutnummer kvällen till ära.
- Swedish Siren, Miss Marley, Styx, Lady Sarin och von Grotesque bjuder på sitt bejublade gruppnummer som de beskriver som "en hyllning till dekadensen"!

* Dessutom: burlesquea happenings ute i festsalarna.

Musik: De första timmarna bjuder Jenny (Swedish Siren) på jazz och dark cabaret. Under nattens senare timmar har vi har självklart våra fantastiska Djs från 7sins på plats som lirar skön musik med betoning på swing, rockabilly och framförallt röj!


PLUS: Bonus för er som kommer tidigt: förutom att ni slipper stå i kö så bjuder vi och Villa Belparc denna gång dessutom på gratis bubbeldrinkar mellan kl 21-22. Att starta en dekadent burlesqueafton med skumpa slår aldrig fel!


Krav på dresscode: För att komma in på Tip the Velvet bör du välja kläder som passar in under följande teman: frack/kostym, bal/aftonklänning, vintage (allt från slutet av 1800talet till 1960talet), uniform, historiskt (1600-1800tal), pinup, burlesque, eller annan högtidsdräkt. Nyckelord kan vara: korsetter, hattar, kravatt, glamour, glitter, paljetter och plymer, svulstigt, dekadent, stilfullt, societet, glädjeflickor, historisk design. Tänk Moulin Rouge och Cabaret och kostymdramer såväl som gangsterstil från 20talet. Huvudpoängen är att det ska kännas uppklätt och genomtänkt. Har du funderingar kring vad du ska klä dig i så släng iväg ett mail till [email protected]

Obs: Du måste ha fyllt 18 år för att deltaga på festen.

WWW.TIPTHEVELVET.SE