Feministiskt forum och Vänsterpartiet presenterar stolt:
Feminism ♥ socialism
Med Tiina Rosenberg, Mian Lodalen, Josefin Brink, Ida Gabrielsson, Nour El-Refai, Kaya Ålander och många fler.

Kvällen inleds redan 19.30 då vi bjuder in till en inspirerande och stärkande diskussion om valrörelsens viktigaste jämställdhetsfrågor, klass och kön. Tiina Rosenberg (professor genusvetenskap), Josefin Brink (V), Ida Gabrielsson (förbundsordförande Ung Vänster) samtalar under ledning av Jonna Sima (ETC) om vilka de viktigaste politiska kraven för kvinnor inom arbetarklassen är, om vilka reformer som behövs för att få en verklig förändring, och om strategier för att få dessa frågor högre upp på den politiska dagordningen.

20.30 intar Tiina Roseberg, den smartaste, den argaste, den roligaste, den mångsidigaste, den mest bögförtjusta – den aldrig för många gånger presenterade – skivbåset. Hon kommer självfallet bjuda på glam, gala och bögar. Såklart.

21.30 ställer sig Sveriges helt klart koolaste komiker, Nour El-Refai, för första gången i världshistorien, på Högkvarterets scen. Hon avslöjar inte mycket på förhand. Men det kommer vara roligt.

22.15 återvänder Högkvarterets favorit Kaya Ålander. När Kaya Ålander, från det feministiska proggbandet Röda Bönor, tidigt i januari 2010 stod på
Högkvarterets scen med en fullfjädrad konsert var det mer eller mindre omöjligt att ta sig in. Trots att kylan låg som en bitande midvinter utanför var det svettigt och överfullt i källaren. När hon återvände för efterfesten till feministiskt forum i våras upprepades samma förfarande. Och stämningen, den kan som aldrig beskrivas med ord när det gäller Kaya. För Feminism ♥ Socialism återvänder hon, med guran, med humorn, med politiken, med satiren, med vreden. Vi räknar med lika mycket jubel och allsång som vanligt.

22.45 sker ytterligare en historisk premiär, självaste Mian Lodalen stiger ned i den Högkvarteriska underjorden för första gången. Detta för att inta vårt skivbås och bjuda på bästa diskodans. Du kommer aldrig vilja gå hem.