Attenda på Facebook:
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=165895756757618

---------------------------------------------------------------------------
LOVERS! FRIENDS! QUEERS!
!!!!!!! (Tack för senast!)
Efter en riktigt bra premiärnatt är det nu dags igen!

Fast ännu snyggare, härligare, mörkare och svettigare.
...Lord Byron är kvällens gästspelarinna och det kommer att bli så jävla grymt. Ta med dina bästa och dansa med oss!! (Lokalen släpper in som mest 100 pers, så kom i tid eller träng er efter bästa manöver!)
(BJUD IN FOLK!)

15 Oktober
22-03
60 kr

DJs:
LORD BYRON
Med en förkärlek för fjollor och skrik kombinerat med hårda beats kan man inte annat än le och svettas när Lord Byron lägger upp stämningen. En fot i Berlin, en i Göteborg och hjärtat över hela landet med spelningar överallt däremellan. Tidigare aktuell med klubb RIKET och Dj Sister kollektivet.

KAROLINEK


YRLA
Startade sin första elektroniska klubb (Heartattack i Sthlm) när hon var såpass underårig att all alkohol fick gömmas bakom dj-båset och drickas på toaletten. Sedan dess har hon spelat i hela landet, på tex Debaser Medis (bl a som warm-up till världens bästa Fukkk Offf), Deb Slussen, Sthlm/Eskistuna/Uppsala Pride, på forna klubben I Dance Alone i Gbg och nu senast i Olso inför ett vilt och smockad dansgolv.
Älskar tung, snuskig electro, 90talshouse och allt som kan liknas vid eurodisco. Om stämningen tillåter - vilket den gör - hoppar, fäktar och skriker hon gärna i takt till låtarna bakom spelarna.


xx/Rip