Tech Noir feat. Katja Gustafsson > Fredag 5/11 kl. 22-03
Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25, T- Mariatorget.
Entre: 80kr före kl. 23, sedan 120 kr
Medlemsskap krävs, 18 år, www.tech-noir.org
Eldshow, Performance Virginia Valentine, Live Chaos All Stars, Depeche Release, SGA festivalbiljett för bästa klädsel m.m. m.m. m.m. Hell yeah!!!!
▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄
▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄

Tech Noir 5/11 Inferno - Halloweenfest

Det var alldeles för länge sedan som vi i Tech Noir anordnade en riktig Halloweenfest så nu är det sannerligen dags! Tillsammans med Katja Gustafsson (Combustion) bjuder vi in till en kväll som vi valt att kalla Inferno. Namnet inspirerar er förhoppningsvis i valet av outfit. Tänk eld, chaos, galenskap och demoner. Lite grann som en variant av det väl beprövade himmel och helvete temat fast kanske bara helvete då. I bergrummet bjuder vi in till en mörk, dystopisk värld där du befinner dig i, så att säga, förmaket till helvetet. Pådriven av tunga, hårda beats och en bas som driver dig halvt från vettet bygger vi upp stämningen med hjälp av vilda ritualer som vi kallar dans med våra sektledare Conan, Rauz och kvällens liveband Chaos all Stars. Ta sedan steget in i skärselden där du bjuds på eldshow och annan performance till musik som växlar från synthpop, som vaggar in dig i säkerhet, till industri och Dark Electro som får dina nackhår att resa sig av skräckblandad förtjusning. Dj och värdinnor denna kväll är våra dödsänglar Leif och Katja tillsammans med Virginia Valentine som bjuder på en evil performance!

Inferno- Halloween
Under kvällen kommer vi på många olika sätt att belöna dig som klätt upp dig efter temat Inferno och Halloween. Det kan innebära att du går hem med exklusiva Depeche Mode-dvds, blir bjuden på något drickbart, fria entréer till kommande events eller andra små saker som höjer stämningen på kvällen. Till den av er som vi anser ha den allra mest kreativa outfitten kommer vi tillsammans med ledningen för SGA-festivalen att dela ut en biljett till nämnda festival.

SGA
Tech Noir inleder samarbete med sommaren bästa alternativa festival SGA. Ledningen för festivalen finns på plats för att festa med er och dela ut en biljett för bästa klädsel. Håll också utkik efter info om Tech Noirs dansgolvserbjudande som vi kör tre dagar i rad på SGA. Se separat utskick om vårt nya samarbete!

Virginia Valentine
Det är en stor ära för oss i Tech Noir att presentera för vår publik Virginia Valentine, en internationell performance artist, som på sin långa meritlista kanske mest är känd som grundare av extravaganta klubben Hootchy Kootchy. För er som är bekant med henne sedan tidigare vet att ni har att vänta er något spektakulärt av denna entertainer med en fascination för det magiska och skrämmande!

Depeche release
Depeche Mode Tour of the Universe – Releasefest
Lagom till vår Halloween fest släpper världens bästa band, Depech Mode, en livedvd från deras Barcelonaspelning i Barcelona. Vi firar detta med en officiell releasefest där vi kommer att ha give-aways och en del exklusivt material endast frö våra gäster!

EMP
Från alla delar av helvetet gästar oss performancegruppen EMP och ger våra besökare eldshower, demoniska ritualer och andra upptåg hela natten lång. Varning utfärdas för de av er som har svagt hjärta, ett besök i skärselden är inte att underskatta!

Dansgolv
Under kvällen ger vi er två dansgolv fyllda med det bästa som finns att frambringa ur Tech Noirs register. I the chamber of death ger er residenterna Conan och Rauz det mesta och bästa ur genres som Industri, EBM, Aggro och crossover. Det blir hårt och skoningslöst men vackert! I the chamber of hell bjuds ni in av vår egen Leif Wademark som denna kväll gästas queerdrottningen, Katja Gustafsson, som åter befinner sig i Sverige efter allehanda spelningar i världens alla hörn. Leif bjuder upp till slingor av synthpop, synth, 80s och annat skönt elektroniskt. Katja bjuder in till en värld av dark-elektro, skitiga betas och musik som du helt enkelt inte kan stå stilla till. Det blir laddat, det blir varmt, svettigt och vackert helt enkelt!

Chaos All Stars
Ett nytt band i electro/ebm-genren som på kort tid klivit fram i ljuset.
Chaos All Stars är uppbyggt mer som en slags kreativ sammanslutning än ett traditionellt format band och bakom initiativet finns OlkK (tidigare frontman i Chaos Systems) och Nik (känd från smått legendariska svenska gothic-bandet Dark Side Cowboys). Tillsammans med en mängd kreativa personer skapar de helheten Chaos All Stars, ett band som inte bara handlar om musik utan tar ett grepp om helheten med design, form och bild.
Bland de som tillhör ”Chaos All Stars network” och som på olika sätt är del av konceptet finner vi en varierad skara profiler, exempelvis designern Techdoll (som gjort sig känd för sina läderkreationer), Kya Wolfwritten (fd Morlocks), grafikern Clash och eldperformancegruppen EMP.
Den allra senaste i raden att ansluta sig till nätverket för ett kreativt samarbete är ingen mindre än Kari Berg, modell (the Core, Stockholmsgruppen) och sångerska (fd Ashbury Heights). Hon gästar den allra senast inspelade låten ”We Are The Sinners”, som dock ännu inte släppts.
Musikaliskt rör sig Chaos All Stars inom området electro/EBM med tunga elektroniska beats och dansanta melodier , men med en organisk och atmosfärisk sång som har en större genrespännvidd. Detta har gjort att Chaos All Stars har fått lyssnare inte bara bland de som gillar electro och EBM utan fans av allt från metal till pop har visat sig uppskatta soundet.

www.chaosallstars.com
www.tech-noir.org
www.myspace.com/katjagustafsson
www.myspace.com/hootchykootchyclub


Mycket välkomna!!!