Qlub Rosa Drömmar ger er den ultimata karaoke-upplevelsen!
Fredag den 26 november
Kl.18-01
25 år // 60 kr
Med stöd av ABF Stockholm

Qlub Rosa Drömmar - ett hemma-hos-häng för dig och dina vänner!

Kl.20.00 KARAOKE TILL LIVEBAND
Kom och delta i den ultimata karaoke-upplevelsen! Här är du stjärnan för kvällen och vi har en line up av förträffliga musiker som kompar och körar bakom just dig, till din favoritlåt. Qlub Rosa Drömmars karaoke-värd guidar dig genom kvällen där du får chansen att stråla som en riktig nattklubbsstjärna. Vi kör tre halvtimmespass med paus emellan med start vid 20. Låtlista och textpärm finns så klart på plats, så kom - du kan, du törs, du vill!

Vår fantastiska trio:
Unnar Johansson, percussionist och mannen som kommer få er puls att höjas! Utbildad på Kuba och medlem i bla Spanglish Trio och Soulmate.
Peter Börjeson, pianist med förmåga att få vilken duschsångare som helst att göra
succé på scen. Medlem i bla Cold Hearted Son.
Fredrik "Jackan" Backström, basist. Medlem i bla Cirkus Europa, Exploding Hearts och Bernadotte. Står man still när Jackan spelar bas är man förmodligen fastgjuten.

Våra skivvändare VÄRLDSBANKEN och SAILORBOY följer så klart upp denna megakareoke med de dansantaste hitsen hela kvällen lång!

Alltid på Rosa Drömmar: MOGEN-DISCO
Att börja skrida över 30 år, in mot 40 och 50 år, innebär för många att känna sig som mellan två världar. Inte längre ung och snärt, knän som värker, ryggslut som ömmar och det mesta börjar kännas lite för trångt, lite för varmt, lite för moget helt enkelt. Men du är inte heller gammal och sugen på att fastna i soffan framför TV:n. Rosa Drömmar hävdar att detta utanförskap är värt att utmana. Därför har vi instiftat traditionen ”Mogen-disko”, disko för oss över 25 år. Inte längre ska vi bli bortputtade från dansgolvet, eller känna att våra höfter inte svänger lika snabbt som alla andras. På Rosa Drömmar, en kväll i månaden på Högkvarteret, är det disko för alla över 25 år.

Ps. Vill du ha information om Qlub Rosa Drömmar skickad till dig? Gå med i vår klubb på Facebook eller skicka ett mail till qlubrosadrommar[at]gmail. com så lägger vi till dig på vår maillista.
www.qlubrosadrommar.se