Läbbpingis
Tisdag den 30 november
Kl.18-00
Gratis // 18 år
Med stöd av ABF Stockholm

Det är mörkt och äckligt kallt. Det är långt kvar till sommaren, långt kvar till jul (om vi ens tycker jul är så kul) och allra längst kvar verkar det vara till helgen. Det är som att lek och lust mördats av den gråa modden som täcker hela skyn. Men, du har tur. Bordtennis finns. Hos oss på Högkvarteret.
Dessutom är det Läbbpingisen som finns, bättre och mer välbehövlig en någonsin! Våra PingisDJs Lina Kurttila (huslebba), Lena Thomason (husdj) och Marie Carlsson (hussnickare) varvar bollar med sina favvolåtar. Inget slår att springa runt runt i vår pingpongsalong och slå på boll kring ett bord. Det är tisdagen du vill ha och behöver. Vi visar den prisbelönta och sjukt bra filmen PING PONGKINGEN först av allt, kom i tid och i stämning!

Kl.18.15 PING PONGKINGEN
”Jag brukar säga att jag och brorsan är lite som ying och yang”
Trots att de är bröder är Rille och hans bror Erika extremt olika. Rille är överviktig, filosofisk och kungen på pingis – Ping Pongkingen. Erika är däremot älskad av alla snygg och charig. Rille är mitt i organiserandet av pingisturneringen när brödernas farsa bestämmer sig för att komma på besök. Under sportlovsveckan som följer uppdagas en familjehemlighet som bryter blodsbandet mellan bröderna. Rivaliteten kulminerar i krig. Vi inleder kvällen med Bordtennisrealism från Norrbotten, visning av Jens Johnssons långfilm från 2008

Kl.20.00 Lina Kurttila, Lena Thomason & Marie Carlsson spelar storartad pingpongmusik till pingpongadet självt.

Ping pong, än en gång, varje gång! Kom kom kom!