Premiär blir det med en stor gala den 4 december på Kruthuset som fylls med en 6x6 meters ring där fyra matcher ska avgöras. Det kommer bli ett fantastiskt skådespel med en mix av kamp, drama, färg och glädje.

Det blir även uppträdande av burleskstjärnan Ivoncita samt otroliga Dull Bull & Frithiof. Utöver detta visas en konstutställning med Alexander Ristori & GBGW. DJ för kvällen är Joel Borg.

Bakom står Emma och Christoffer Sahlgren, tidigare General Manager för Wrestling-förbundet GBG WRESTLING (GBGW), som ihop med en av grundarna av Hootchy Kootchy nu tar wrestlingen till huvudstaden.

Wrestlingen har rönt stor succé i Göteborg & Malmö och lockat tusentals fans till arenor som Trädgårn, Storan, Tangopalatset och Amiralen. På dessa unika events fick publiken se dramatiska och spektakulära fighter mellan kraftfulla och karismatiska manliga atleter såväl som våldsamma och duktiga kvinnliga brottare med komplexa utmanande storylines och humoristiska inslag värdiga vilken såpopera som helst. Nu är det Stockholms tur.

Matcher

Main event: Don Kalif vs. Aguila Roja.

Hank Havoc (GBGW mästare) vs. Big Machine

Steinbolt vs. Manimal vs. Teenwolf

Miss Muerte vs. Mean von Dean

Ilse Edelwieiss, Miss Veronica, July Mayhem