Klubbkväll på Club Lust vårt nya favoritställe. Där kör vi numer vår technoklubb en gång i månaden.

Denna fredagen bjuder vi på:

DJ:s

M.Bedlam (EMC)
M.Bröte (EMC, Boilerhouse)
Noma
Robert leinier (R&S, SLS, H-Productions, Out Of Orbit)

...
Info:

M.Bedlam (EMC)

I början av 90-talet så drog sig Martin mot den elektroniska och psykedeliska scenen som höll på att utvecklas i Göteborg. Allt eftersom åren på klubbar och festivaler gick så kände Martin suget efter att själv få en DJ karriär. Så han köpte sig en DJ utrustning och började sakta men säkert skapa sin egen stil som på senare år har utvecklats mot en mix av Techno och Minimal med en tesked av Progressive House.

http://www.emcgbg.com/
http://www.myspace.com/emcgbgM.Bröte (EMC, Boilerhouse)

Efter att Mikael spenderat nästan halva sitt liv till att lyssna och dansa till elektronisk musik så kände han att han ville bidra till livsstilen. I början av 2000-talet satte Mikael igång att spela på lokala fester runt om i Göteborg. Det tog inte lång tid tills han var en eftertraktad DJ pga. av sin tekniska skicklighet och de energiska framträdanden han bjöd på. Nu är Mikael ett välkänt ansikte runt om i Sverige men också i Europa såsom Belgien och Danmark.2009 är det Techno som gäller för hela slanten.

http://www.brote.se/
http://www.emcgbg.com/
http://www.myspace.com/djbrote
http://www.myspace.com/emcgbgRobert Leinier (R&S, SLS, H-Productions, Out Of Orbit)

Både som DJ och musikproducent ger Robert Leinier alias The Source Experience oss en högre vision och ett annat sätt att se på normen. Roberts engagemang i att utsätta oss alla för stimulerande och utmanande musik är välkänt över hela jorden. Med en erfarenhet som sträcker sig ända tillbaka till 1990 är Robert en av de viktigaste gestalterna inom modern musik. Ett faktum som detta är bortom all diskussion. I Roberts egna ord: Det har alltid funnits där, du måste bara upptäcka det!

Vi på EMC är lyckliga för att vi har fått boka honom till den 4 februari.

http://www.leinermedia.net/
http://www.leinermedia.net/
http://www.myspace.com/leinermedia