- stjärnorna från La Clique tillbaka i ny show!
Med spelningar i Sydney, London och New York har den internationellt bejublade succévarietén la Soirée erövrat allt i sin väg. Nu gott folk, står Umeå och Stockholm på tur. The English Gents, Captain Frodo och Ursula Martinez – stjärnorna från La Clique är tillbaka med ny show, under nytt namn och med några nytillskott. Än en gång tar de oss med in i dekadens och moralförfall!

En ledbruten gummikapten, två kostymklädda muskelmän, den mest förtrollande av nymfer, en välsvarvad chokladkaka… Den dysfunktionella ”familjen” som är La Soirée har med sin skicklighet och sina egenheter en trogen publik i stora delar av världen. Ni som tog er till Tyrol i höstas har sett delar av showen men vill sannolikt ha mer! Ni som missade höstens stora show har fått en ny chans! La Soirée är snart här!

De första framträdandena skedde på den stora festivalen i Edinburgh. Artisterna har sedan dess skapat en helt egen genre; varieté, kabaré och burlesk med udd och tydlig underground-attityd. Rötterna finns i den brittiska music-hall traditionen, men La Soirée är betydligt mer utmanande och burleska.

I augusti-september besökte de Sverige för första gången. Stockholm, Umeå. Halmstad och Lund var de lyckliga orter som fick besök. Det resulterade i publiksuccé med flera extra föreställningar. Nu är de tillbaka med en delvis ny show! Efter premiären i London i november har lovorden haglat och spelperioden förlängts. I vår är det dags för Sverige att ta del av de nya glamourösa galenskaperna.