FREDAG 6/5 2011

Tip the Velvet – Smell the ocean!

Vi välkomnar Er till en storslagen afton med doft av svunna tider på Tip the Velvet, Göteborgs mytomspunna burlesque klubb. Sommaren är på intåg och vi välkomnar den med en burlesk kväll med havstema, där vi möter sjömän, badflickor, sjöjungfrur och en och annan guldfisk…. Vår dresscode utökas därför denna gång till att även inkludera temaklädsel som är burleskt stilfull och anpassad till havstemat (nej! inga badringar runt midjan ;), men bilringar går bra) .OBS NYA ÖPPETTIDER kl 22-03

Vi hoppas på strålande försommarväder som tillåter oss att njuta av bubblet på utomhusterrassen och spana på flamingos i flamingodammen! Inne i villan finner ni som alltid barer, dansgolv och glittrande shower. Denna gången kan omöjligt snön stoppa världsstjärnan ANNA FUR LAXIS från att äntra vår scen, hon får sällskap av gentlemännen i MY BOYS samt de fantastiska VELVET VIXENS som bjuder er på svettiga sjömän, bedårande badflickor, mystiska havsdjur och en perfekt mix av sexigt och roligt. Sex är kul! ;) Lyssna till jazz, cabaret, swing och 50tal som spelas av våra favoritDjs från 7sins, samt en och annan burlesque-hit från Swedish Sirens skivhylla.

Festen äger även denna gång rum på Villa Belparc, en sekelskiftesinredd villa där vi kan dansa i salongerna, mingla på terrassen, förföras i stearinljusens sken och uppleva sensuell, dramatisk och vacker burlesque underhållning. Husets barer har plånboksvänliga priser och utlovar öl (på fat), vin och cider (på fat) för drygt 40 kr.

Biljetter:
150 kr, enbart förköp via Tickster http://www.tickster.com/sv/events/mgbjk9ntuukmb47
(Garderob 20 kr för jackor, 10 kr för väska/påse.)

Plats: Villa Belparc (Närmaste spårvagnshållplats är Botaniska Trädgården som ligger cirka 200 m från festlokalen)

OBS! Nya Öppettider:
22:00 -03:00

På scen (med start kring midnatt):
ANNA FUR LAXIS (UK)
My Boys
Velvet Vixens (Evelina de Nets, Sugar Dandy, Styx, Mr Gunner, Ruby Sparxx mfl)

+ Gästande konferencier: det ryktas om en sjökapten!


Krav på dresscode:
Nu än striktare!
För att komma in på Tip the Velvet bör du välja kläder som passar in under följande teman: frack/kostym, bal/aftonklänning, vintage (allt från slutet av 1800talet till 1960talet), uniform, historiskt (1600-1800tal), pinup, burlesque, eller annan högtidsdräkt. Nyckelord kan vara: korsetter, hattar, kravatt, glamour, glitter, paljetter och plymer, svulstigt, dekadent, stilfullt, societet, glädjeflickor, historisk design. Tänk Moulin Rouge och Cabaret och kostymdramer såväl som gangsterstil från 20talet. Huvudpoängen är att det ska kännas uppklätt och genomtänkt. Hellre uppklätt än avklätt! Har du funderingar kring vad du ska klä dig i så släng iväg ett mail till [email protected]!

Exempel på vad som inte accepteras (bär du detta måste du alltså vända i dörren, så har du funderingar lönar det sig verkligen att höra av sig till oss innan och kolla!)

- Jeans
- T-shirt
- Raffset/ porriga/ moderna underkläder utan burlesque eller retro känsla.
- Vardagskläder

Tips!
Herrar! Tänk på att ni lätt kan piffa till era kostymer med t ex hatt, kravatt, blomma och dylikt.

OBS! Du måste ha fyllt 18 år för att få deltaga på festen.

WWW.TIPTHEVELVET.SE