Åsögatan 148 28/4 - 8/5

Screened
av Cecilia Bivald


"Vi lever i ett samhälle vi tillsammans skapar, utan en tanke på att vi skulle vara en del av det. I en värld som inte går under men väl i sidled rör vi oss på stan, grupperar oss vid övergångställen och pendlar till och från jobbet. Vi är individer. Precis som människan brevis oss är en vid. Men för andra är vi bara en i mängden av uttryckslösa ansikter vi själva möter."

I utställningen "Screened" möter måleri tryck och tryck möter ljusinstallationer. Tillsammans skapar de en bildvärld där det anonyma möter det personliga och det subtila möter frontalattacken. Där det humoristiska går hand i hand med det allvarliga påminner Cecilia Bivald oss om att vi alla är en del av de andra för någon annan.


Cecilia Bivald är född 1984 och beskriver sig själv som en målande allkonstär. Hon har en bakgrund inom konst och grafik, och blandar ofta material och utförande för att skapa intryck. Ämnena berör frågeställningar om identitet och livet i allmänhet. Hennes konst kretsar ofta kring vardagen och vad hon beskriver som "i väntan på bussen -filosofi"


Cecilia Bivald
Art Concept Store