Sveriges främsta ambientklubb, FLIM, har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren. Med fokus på både vacker elektronisk musik och uppseendeväckande visuals har FLIM skapat en lugn oas för klubbmänniskor som vill mingla, ta det lugnt och njuta av avslappnande ambient. FLIM är en återkommande klubb på Nordic Light Hotel, en plats perfekt anpassad för skimrande synthar, långsamt pulserande rytmer och överraskande bilder.

Men ambient handlar inte bara om urbana miljöer. Många ambientproducenter inspireras av naturen och skapar musik som integrerar musik med ljud av vatten och susande träd.

Som en hyllning till det sköna sommarvädret och för att visa hur väl ambient fungerar utomhus flyttar nu FLIM ut i det gröna för en endagsfestival. Lördagen den 9 juli intar dj:s och liveartister Vintervikens Trädgårdscafé för en endagsfestival i ambientens tecken. Det kommer också bjudas på elektronika, pop, dub, dubstep och techno.

I sann FLIM -anda kommer det också finnas vackra ljusinstallationer. Lägg till mat, kall öl och (håll tummarna!) ett perfekt sommarväder och du har en soft och skön dag med mängder av bra mingelvänlig musik. Vi vågar nästan lova att det blir en av sommarens bästa dagar. Och som om det inte vore nog, kommer det också bli försäljning av skivor och t-shirts. Det kommer också finnas en prova-på-en-303-hörna, för dig som alltid undrat varifrån det knorrande ljudet i acid kommer.

Boka därför in den 9 juli – och sprid gärna ordet till nära och kära.

►KLARA ARTISTER och DJs:

≡ PETER BENISCH (LIVE)
≡ JOEL MULL (LIVE/DJ-set)
≡ LUDVIG ELBLAUS (LIVE)
http://soundcloud.com/ludvig
≡ THE BIRD WHO FELL TO EARTH (LIVE)
https://www.facebook.com/tbwfte
≡ EBB (LIVE)
http://www.ebbmusic.com/
≡ LISA+KROFFE (LIVE)
http://soundcloud.com/lisa-och-kroffe
≡ PPM (LIVE)
http://soundcloud.com/ppm
≡ TELEBILD (LIVE)
http://soundcloud.com/telebild
≡ OP-1 BAND BETA (LIVE)
≡ KNIVFLICKAN (DJ)
≡ MATS ALMEGÅRD (DJ)
≡ GOOGOL PLEX (DJ)
≡ KLIIN (DJ)
≡ COMBINETOR (DJ)
≡ CURT LUNDBERG (DJ)

Fler artister och Dj:s tillkommer.

►DATUM: Lördag 9 juli
►TID: 14 - 23
►PLATS: Vintervikens Trädgårdscafé
►INTRÄDE: 40 :-

Varmt välkommen!

Like Us! ;)
https://www.facebook.com/flim.stockholm