då kör vi alla partylovers!!! höstsägongen drar nu igång på Nefertiti och club KG bjuder på ännu en kväll i total extas! Vi ger er så mycket kärlek vi bara kan ;D

club KG ♥ säsongspremiär @ NEFERTITI, GBG | FRE 14 SEP

Den exklusiva succé klubben club KG tackar alla alla partylovers för ett absolutely FABULÖS ÅR 2011! NI förgyllde alla våra fester med sån kärlek och vi är nu redo för att bjuda på ännu FETARE fester 2012!!!
club KG - Fester för flatjälvar och alla deras vänner ger dig uttrycket "WE CAME TO PARTY BITCHES!". Nu öppnar club KG dörrarna till Göteborgs bästa partyhak Nefertiti och ser fram mot ett varmt samarbetet. Detta är alltså Göteborgs feta svettiga dirty dansklubb som kommer för att ta över Göteborgss nattliv. Massor med kärlek och DANSA DANSA i alla former LADIES WE ♥ TO PARTY!!!

Sverigens mest intressanta internationella dj vår älskade resident Katja Gustafsson har nu gått samman med club KGs egna Gunn Lundemo och startat den nya succé dj-duon SWEDISH DYKE VIBES som under kvällen bjuder på sitt bejublade kommersiella dj-set som de fick standing ovations för under 2011 dock i en sprillans ny 2012 version. Så var beredd på att bli förförd & förtrollad på dansgolvet. Det bjuder även på en fabulös guest star dj eller en hemlig gäst! Visuales by Per E riksson aka God Save The Queer.

BJUD IN ALLA ALLA ALLA SNYGGINGAR DU KÄNNER!!! WE GONNA PARTY!!!

FRE 14 SEP - club KG ♥ säsongspremiär
@ NEFERTITI, Hvidplatsen 6, Göteborg
kl. 00-04 | 20 år | entre 100 kr| All Genders
http://www.facebook.com/events/529196380429494/
--------------

Ring 118 ettettnoll för VIP-gästlisteplatser som betyder gratis inträde och kö företräde hela natten.
Din personliga klubbguide på telefon och nätet. http://www.118110.se/

--------------
club KG är

Katja Gustafsson
Ägare och grundare av club KG & dj-duon SWEDISH DYKE VIBES.
Sveriges ledande Queer Dj och festarrangör. Reser runt i Europa och djar på de främsta electro/house/techno klubbarna. Arrangerar spännande fester i Berlin, London, Köpenhamn, Malmö, Stockholm & Göteborg sedan 2002 på bl a Debaser, Södra Teatern, Inkonst, Nefertiti för att nämna några och har arrangerat klubbar som Combustion, Radical Love Crew, Rebel Grrrl, Queer Allstars, Femme-Trash, Captain Kinky Pinky, Mens Club, Stardust & HBTQ-festivalens avslutningsfest "Den Stora Efterfesten".
http://www.myspace.com/katjagustafsson
http://www.finest.se/katjagustafsson
http://soundcloud.com/katja-gustafsson/stardust-nefertiti-25-feb-2011

Gunn Lundemo
Ägare och grundare av club KG & dj-duon SWEDISH DYKE VIBES.
En igenkänd gaybloggare som flitig syns ute på Stockholms kändisfester. Har ett förflutet som festarrangör sedan 2007 då hon lockade hela 3500 personer till solnahallen för en oförglömlig lyckad fest.
http://stureplanslesbian.se/

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

SWEDISH DYKE VIBES
Den framgångsrika DJ-duon Swedish Dyke Vibes har spelat på några av de största scenerna i Sverige och har på väldigt kort tid blivit bokade världen över. Vad som gör Swedish Dyke Vibes så fantastiskt bra och unikt är deras varierande val av grym musik till dansgolvet och deras förmåga att kombinera detta till den mer kommersiella dans-scenen.

http://www.facebook.com/swedishdykevibes