Jag heter Robin N Spegel och gör under nov-dec residens hos ung scen/öst som en första del i projektet Lesbisk Makt 2014. Jag söker nu en lesbisk referensgrupp som vill ses under några tisdagskvällar för att tillsammans diskutera/bolla/prata/tänka/vara lesbiskhet.

Jag vill prata om vilka frågor en funderar på om en är lesbisk, om det finns några specifika lesbiska erfarenheter, lesbiska tankar, skvaller, historier ..m.m. Vi träffas fikar lesbiskt fika, kartlägger vi det lesbiska Linköping, pratar lesbiskhet och kanske gör vi en lesbiskreklamfilm..( och kanske gör vi lesbisk revolution.)

Vill du vara med ?
Hör av dig till [email protected]


Lesbisk Makt 2014 vill bygga en lesbisk valstuga som ska kunna turnera runt om i Sverige i samband med riksdagsvalet 2014. Den lesbiska valstugan ska ersätta besökarens heteronormativa tankesätt med ett lesbiskt, och överrösa alla som går in i den med – just lesbiskhet. Tanken är att den lesbiska valstugan ska vara fylld av historier, tankar, frågor, skvaller, bilder, texter, recept m.m från lesbiska personer på olika platser i Sverige. Först ut – Linköping ! (med omnejd.)


Träffarna kommer ske 17:00-19:00
tisdag 13 nov
tisdag 20e nov
tisdag 27e nov
tisdag 4e dec

(Hela residenset kommer sedan avslutas med en redovisning torsdagen 6 dec, kvällstid.)