Club Wish drivs av en separatistisk förening för personer som identifierar sig som kvinnor, transpersoner och/eller intersex och lever med sin identitet i sin vardag, och som har ett intresse för BDSM och fetischism.

Medlemskap: Wish är en medlemsklubb, om du tänker komma på något av våra fester eller event och behöver teckna nytt medlemskap eller förnya ditt gamla, maila ditt fullständiga namn till oss senast fyra timmar innan festen på: [email protected] eller använd detta formulär.
Medlemskap i Wish kostar 100kr/år tecknas på plats. Entré på våra fester kostar 80 kr inklusive garderob. Den fest du tecknar nytt medlemskap eller förnyar ditt gamla medlemskap får du rabatt med 30 kr och betalar endast 150kr för entré + medlemskap.

Fest: Wish har vanligtvis fest sista torsdagen varje månad i SLMs klubblokal. Det går inte att betala med kort i vår entré eller bar så ta med dig kontanter. Våra vanliga öppettider är 20-01. Varannan fest brukar vi starta med en workshop kl 19 som har anknytning till festtemat. De fester vi inte börjar med en workshop brukar vi starta med ett förhäng på puben Sidetrack som ligger snett mitt emot klubblokalen, på Wollmar Yxkullsgatan 7. Där kan både du som är gammal och ny wish:are hänga en timme med representanter från styrelsen för att sedan gå tillsammans till klubben när klockan närmar sig åtta. Glöm inte att läsa i vårt kalendarium för den senaste fest-informationen.


Dresscode: Club Wish är en BDSM- och fetishklubb. Klassiska fetischer som lack, läder, latex, korsett och uniform är mycket välkommet, liksom bar hud, piercings och tatueringar, eller varför inte grovarbetare i kängor och blåställ. Vi har ofta temafester och uppskattar klädsel som följer temat extra mycket. Om du inte är fetisch-eller temaklädd är kravet att du klär dig enligt basic black (svarta jeans eller annan mörk outfit).