Då är det äntligen dags att börja fira Europride och vi Backdoor tänker börja Pride med en House- och technonatt utöver det vanliga! Vad sägs om Grammy- och Brit Awards nominerade samt multiplatinum säljande artisten Zoo Brazil ihop med DJ- och nattklubbslegenden Per QX och bakdörrens snygga resident La Dolce Koko?! Icke att förglömma är att i "The Hole" tutar och kör Leo.B rajraj musik som man kan sjunga med i och stompa loss ända fram till klockan 05.00.

Vi bjuder på entré innan klockan 00.30!

DJ´s

ZOO BRAZIL
Zoo Brazil Är en multiplatinum Grammy-nominerad record producer, songwriter & smashing DJ.Han har spelat på bl.a Ministry of Sound, Space and Pacha, samt en rad underground klubbar and festivaler över hela världen. Han har toppat listor världen över bl.a remixen Giorgio Moroder & Kylie Minogue's "Right Here, Right Now" som gick upp på första platsen på prestigefyllda Billboard-listan!

https://soundcloud.com/zoo-brazil

PER QX
Per är en ikonisk DJ i gayvärlden genom legendariska klubben Guttersluts i London, men har också producerat en rad superhits på labels som Size, Strictly Rhythm, Great Stuff, Kinetika, Stealth, och Southern Fried Records. Vi kommer förmodligen höra höra superhiten "Save Us" som han gjort med ovannämnda Zoo Brazil.

https://soundcloud.com/discobelle/per-qx-dj-mix-4-discobelle

LA DOLCE KOKO

THE HOLE (Hits och Rajraj)
LEO.B

Det finns typ ingen som Leo.B - Hon spelar glad rajraj-musik på Stockholms alla inneställen och levererar ALLTID! Hon är Queen B helt enkelt!

Doorwhore: Tim Alejandro

"Backdoor - The best & gayest club north of Ibiza”

Entré:
Kl 23-00.00.30 Fri entré!
kl 00.30-02.00 130 kr (garderob ingår!)
kl 03.00-05.00 160 kr (garderob ingår!)

Åldersgräns 18år