Vi är inte som alla andra!
Vår själ, det som gör att Bee inte är som alla andra ställen, är att vi bryr oss,att vi ser varje människa och att vi bjuder ”på det där lilla extra” från oss själva!

Varför Bee?
Bee kök & bar, skapades som ett träffställe för alla typer av människor, oavsett kön, ålder, etnisitet, sexualitet eller politisk, religiös åskådning. Vi valde att vända på begreppet och kallar oss ”straightfriendly”. Detta för att mana till innebörden och eftertanke av betydelsen och onödigheten med att dela in människor i fack.
Därför väljer vi vår personal med omsorg så att man förstår att ”leva konceptet” och ställer upp på dessa värderingar. Det är högt i tak och vi vill att våra medarbetare skall vara initiativrika och hjälpa oss att leva upp till våra gästers höga förväntningar och myndigheternas krav.

Vi erbjuder våra gäster tre sammanflätade koncept. Ett på dagen, kvällen och natten. Skillnaden ligger i utbud, musik, personal, klädsel, lokalutformning och attityd. Dessa skall hela tiden vara konsekventa och relevanta. Och självklart är ingenting starkare än den svagaste länken. Så oavsett om du kommer för lunch, middag, ett glas eller bara för att få vara en stund så ska du alltid känna dig välkommen till vår stora familj!