Barber Fetish Club är ett fotografiskt projekt där Montse Rat (skapare av PeluQueer, Barcelona) reflekterar över och övertar rum som historiskt tillhört cismän. På fiktiva barberarsalonger flödar begär mellan ickebinära, trans och drag kings som utforskar begär och fetishiserar barberarsalongens typiska symboler, vidgar fantasi och praktik. Några sjömän träffas och flörtar medan de blir klippta, en grupp unga blivande soldater väntar på att översten ska raka deras huvuden i barberarbaracken... Barberarpraktiken blir en cruisingzon för tillfälliga möten och begär.

Utställningen finns att se på StaDemonia Tattoo Stockholm under Stockholm Trans Fest Culture & Community Festival 4-7/4.

PeluQueer är ett ickebinärt och trans frisörprojekt sprunget ur behovet av ickebinära platser i Barcelona. Det är en tillfällig, nomadisk kreation, skapad för evenemang, festivaler och gästspel på frisörsalonger.
En frisörstation där alla genus är välkomna, där ingen prisskillnad efter genus görs, en bekväm plats för alla ickenormativa genus. PeluQueer är Butch, Femme, Trans, Punk - Det är en frisörstation med folkliga priser efter vad personen behöver och kan avvara, där Montse Rat får dig att känna dig bekväm och njuta av stunden