Dags för StorSchlaget på Dao Beach 28 juli! Vi kör en stor Beachparty inför Prideveckan och alla är som alltid välkomna till oss.

För att boka Daos buffé, välkomstdrink, 2 glas vin/öl/cider/alkoholfritt plus storslagen underhållning med StorSchlaget swischar endast 400kr till Veronica: 0735264962 (Ange namn och anmälan är bindande)

---

StorSchlaget är enkelt sagt samlingsnamnet för ett gäng rutinerade artistkompisar som har slagit sig samman och har väldigt roligt på jobbet.
Efter bland annat 7 år som ”husband” på Restaurang Victorias populära måndagsklubb i Kunsträdgården och, 13 galna säsonger med egna schlagerfredagar på Nattklubb Ice/Hotel Bügelhof och senast Klub W i Sälen, verkar det vara ett vinnande koncept.

Showen är anpassad för både nattklubbsmiljö där publiken upplever tempo, humor, glädje, och charm, men även för sittande publik, där ett lugnare tempo kan erbjudas med ex lugnare låtar, tävlingar och allmänt ”publikmys” som suggsesivt bygger upp stämningen till party. Schlagerdängorna avbyter varandra och ramas snyggt in med humor, publikkontakt, stil och finess. Låtvalet är noggrant utvalt efter igenkänningsfaktor, och varierar mellan nostalgiska och nyare dängor.

Meningen med denna show är att få igång den befintliga publiken från start. Medryckande låtval och ”spontan allsång” där ALLA känner att de är med, är ingen tillfällighet. Att integrera med gästerna och ibland ”bryta scenrummet” genom att gå ut i publiken... ja, ibland även bjuda upp dem till scenen, är något som uppskattas enormt, skapar gemenskap bland gäster och höjer lyckokänslan en sann StorSchlaget-kväll!!
----

Daos buffé: 400kr ink välkomstdrink, 2 glas vin/cider/öl/alkoholfritt och storslagen show med StorSchlaget
Swischa Veronica: 0735264962 (Ange namm & anmälan är bindande)