Som ni alla vet så anordnar Clean Group Sweden år efter år spektakulära nyårsfester. Förra året fylldes Operaterrassen med över 1500 glada gäster, och vilken fest det blev! I år har vi ännu ett spektakulärt nyårsfirande inplanerat för er alla, vi firar nämligen vårt 13e nyårsfest.

CLEAN GROUP i samarbete med Taittinger RAINBOW ROSÉ och ABSOLUT presenterar årets glammigaste nyårsfest!

Till huvudgolvet har vi denna kväll bjudit in vår favorit Göteborgare DJ GRETCHEN som ska få oss att dansa till de senaste hits och pop- och schlagerfavoriter. Och vad är en fest utan glittriga DJ LEO B som kommer att liva upp festen med just dina bästa "sjung med" låtar. Som en extra bonus i år så har vi även bjudit in ett av flatvärldens snyggingar, DJ FRIDE på detta poppiga golv.
Åh vad vi längtar!

2019 års nedräkning fortsätter och vi festar vidare till en av Sveriges bästa DJs, DJ PAMELA. Hon kommer att spela på dansgolv 2 och ska ta med er på en musikalisk resa ni sent ska glömma!
Redan från kl. 23.00 så kommer DJ MOHAMED TOUZARI att spela glada hits för oss alla
på detta golv.

12-slaget firar vi med Stockholms vackraste utsikt. Vi skålar med Taittinger RAINBOW ROSÉ och njuter av nyårsfyrverkerierna tillsammans med våra närmaste. Med Stockholms grymmaste ljud och ljus samt Sveriges gladaste gäster, kommer denna nyårsfest att bli något magiskt!!!

Även denna nyårsafton kommer fenomenet MISS NADJA att vara kvällens
"Hostess with the mostess".
Vi ser fram emot att få fira in 2019 tillsammans med er alla.


Varmt Välkomna!
Navid Kabiri & Clean Group Sweden

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
-CLEAN 2019 New Years Party
-Operaterrassen (Ingång via stentrappan) Karl XII:s Torg
-Förköp pris: Innan 00.00 200sek (ingår ett glas Rainbow Rosé Tattinger Champagne). Efter 00.00 240sek (Biljetter kommer även att finnas i dörren på nyårsafton)
-Vi slår upp dörrarna 23.00 till 05.00
-Ålder i dörren är 18 och alla är välkomna