Fredagen den 26e oktober lanserar svenska underklädesmärket CDLP ett designsamarbete med Tom Of Finland Foundation och självklart har de valt Backdoor för den officiella lanseringsfesten! Under kvällen kommer ni kunna se de spektakulära- och snygga underkläderna på en rad hunkiga modeller. I DJ-båset hittar ni självfallet kvällen till ära både ögongodis och musikaliska pojkar i form av Andre Bånghäll, Micke Brandt och PRETTY BOY. De kommer att spela hits och rajraj ända fram till klockan 05.00!

DJ´S BACKDOOR
ANDRE BÅNGHÄLL
MICKE BRANDT
PRETTY BOY

THE HOLE (Mello/Eurovision)
Linus Wåreus

"Backdoor - The best & gayest club north of Ibiza”

Entré:
Kl 23.00-00.00 Fri entré
kl 00.00- 02.00 160 kr (garderob ingår!)
kl 02.00-05.00 180 kr (garderob ingår!)

Åldersgräns 18 år

OM UNDERKLÄDERNA:

På fredag lanserar svenska underklädesmärket CDLP ett designsamarbete med Tom Of Finland Foundation, stiftelsen som har i uppdrag att bevara och främja den finske konstnären Touko Laaksonens konst och erotiska verk. Detta samarbete är det första underklädessamarbetet för Tom of Finland, som tidigare gjort samarbeten med bl.a. Nicola Formichettis Nicopanda.

När CDLPs Creative Director Christian Larson studerade Tom Of Finlands verk fann han återkommande designs av underkläder, vilka han tagit fasta på i sin design. Därav är det indirekt Toms design i hans konst som ligger till grund för produkterna i samarbete, vilka innefattar en limiterad Jock Strap och en Tanga Brief i svart respektive vitt. Båda produkterna kommer i en unik paketering med ett limiterad print och ett porträtt på Tom.

Produkterna släpps torsdag den 25e oktober, exklusivt på butiken JUS, CDLP.com och Tom of Finland Store.