Välkommen till en föreläsning som syftar till att understryka vikten av en inkluderande idrottsrörelse där alla får känna sig välkomna! Tobias pratar om hur viktig idrotten har varit för honom när allt annat i
livet stormat. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och om hur Let’s dance fått drömmen att verka lite närmre.

Om Tobias
Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skörda internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av TV-programmet Let’s dance i både Sverige, Danmark och Norge och som jurymedlem i Talang i TV 3. Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet och som inspirationsföreläsare på event och konferenser runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.
VÄLKOMNA!

Anmälan ska senast 28 april vara Smålandsidrotten tillhanda. Anmälan mailas till [email protected]
smalandsidrotten.se. Uppge namn, eventuell idrottsförening, personnummer samt ev. specialkost/-allergier vid anmälan.
Kallelse:
Ingen kallelse skickas ut, bekräftelse på gjord anmälan gäller
som plats på föreläsningen.
Återbud:
Alla eventuella återbud SKA lämnas till Smålandsidrotten, tel. 036-34 54 29 eller [email protected]
Frågor och mer information:
Malin Andersson, Smålandsidrotten, 036-34 54 32, [email protected]

Arrangör: Smålandsidrotten, Visma och Växjö kommun