Är du intresserad av tatuering och konst? Av drag kings och queer kultur? Vi har bjudit in Cynthia Spleen Sobraty -tatuerare, konstnär, drag/performance artist, del i bandet Not Quite White- från Melbourne att samtala om sin konst och om att skapa tryggare och lustfyllda ställen och sammanhang. Samtalet modereras av Rudy Loewe och hålls öppet så ta med alla dina tankar och frågor! Samtalet hålls på engelska 30/7 kl 16. Vi bjuder på fika så långt det räcker, så kom i tid! På RFSL Stockholm, Alsnögatan 7, våning 3 (tack för att vi får vara hos er!)
Läs vår intervju med Cynthia Sobraty på www.stademonia.com/queertatuering
Cynthia gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm 31/7-8/2, för info och bokningar [email protected]!

Om projektet Queer Tatuering: Vi bjuder in ett antal internationella tatuerare som gästtatuerar hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm, visar sin konst samt deltar i samtal om Queer Tatuering och skapande av tryggare och inspirerande platser. Idén är att lyfta tatuering som konstform samt ge plats åt queera artister och intresserade att mötas och uttrycka sina tankar om konst och hur vi gör tatuering/konstsammanhang mer inkluderande, lustfyllda, säkra.
Med stöd från Kulturrådet.
Tillgänglighet hos RFSL: Färdtjänst kan parkera precis utanför entrén. I entrén finns två hissar. Hissarna är 90×210 cm. Vi har dörröppnare till våra entrédörrar. Vi har taktila ledstråk. Hörslinga finns i konferensrummen. Rymliga toaletter finns, även skötbord.