Återigen klär vi in Clarion Hotel Stockholm i regnbågens alla färger när Stockholm Pride intar huvudstaden under en färgsprakande vecka. På hotellet inleder vi veckan med den traditionella Pride-invigningen där vår egna MingelMartin bjuder in alla glada, kärleksfulla och öppensinnade. I år krokar vi arm med Stockholm Pride och gör eventet till den officiella invigningen av regnbågsveckan.

Under kvällen får du inblickar i allt som är värt att veta för att göra Prideveckan till en succé! Inbiten eller novis. Och oavsett om du har fyllt kalendern till max eller har helt oskrivna blad så är det hos oss veckan börjar. Se kvällen som en livehandbok där vi guidar dig till de aktiviteter och happenings som passar just dig och ditt sällskap.
Kvällen bjuder på både uppträdanden och festivalinformation blandat med tunga beats av DJ Judy K, legenden QX Ronny och Stockholm Prides artistbokare tillika DJ: Gunn Lundemo. Förvänta er uppträdande av den 40-manna starka kören Stockholms gaykör, artisten, varelsen och divan Imaa Queen sångaren av årets Pridelåt - Daniel Mauricio blandat med överraskningar och galna inspel.
På plats under kvällen finns självklart skaparen av årets dogtag Mariette Hansson för att prata om sin öl #Lovebeats, mingla och sprida kärlek. Även de underbara gänget från Stolta föräldrar till homo- bisexuella och transbarn ärar oss med sin närvaro till vår stora glädje! Representanter från självaste Stockholm Pride och Pride House högsta ledning närvarar självklart för de viktiga samtalen och festivalinformationen.

Viktiga hållpunkter för kvällens program:
17.00 - 19.00 MingelMartin med Imaa Queen och DJ Judy K på uteserveringen
19.00 Stockholms Gaykör live
19.20 Allt du behöver veta om årets Pridevecka
20.00 - 01.00 DJ:s, liveuppträdanden och överraskningar...Den som kommer får veta