31 januari är det dags för Gällivareborna att skratta till "Bög In Box". Den 31 januari blir det dejting, musik och standup på Qality Hotel Lapland. Fri entré.

Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller via appar? Måste man gå ut på krogen eller är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Måste det vara en politisk handling att hålla sin älskade i handen? Och vad är det egentligen vi längtar efter?

– Efter att ha medverkat i "Gift vid första ögonkastet" på SVT, kände jag mig redo att faktiskt prata om kärlek i gayvärlden. Det ställs så många krav som man ska leva upp till. Allt från att bli vald i en dejtingapp till att gå på en träff som kan kännas som en arbetsintervju.

Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker Magnus få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln i gayvärlden på ett uppfriskande sätt.

Tid: 31 januari kl. 20.00
Plats: Quality Hotel Lapland
Föreställningslängd: 1 timme och 20 minuter utan paus
Entré: Gratis

Magnus är en kreativ person inom underhållning och media. Artist, komiker, författare och podcaster är bara några av de titlar han brukar skriva på sitt visitkort. Han har spelat allt från musikal och komedi, turnerat med barnteater, medverkat i reklamfilm, varit konferencier på Pridefestivaler i Sverige och utomlands. Du kan ha hört honom i podcasten Utmanarpodden eller läst hans queerroman "Under broarna".

Läs mer om Magnus på www.magnus-carlsson.com.