Missa inte denna glittrande kväll tillsammans med dina vänner innan ni skiljs åt för julstök och julfirandet med familj och tjocka släkten. Denna kväll har vi inte sparat på glittret. En gång om året bjuder MELT:s underhållningsansvarige Nils Fors på sig själv och blir sitt alter ego Emelina Glamer.

Förra julen uppträdde hon på Dramatenbaren tillsammans med Admira Thunderpussy och Madame Heinz, och året innan körde hon Cabaret Royale tillsammans med Cam x Cam och Miss Delta Daggers.

Äntligen så är det jul igen och Emelina Glamer är tillbaka i bättre form än någonsin och kommer underhålla oss hela kvällen med flera kända jullåtar med sin underbara stämma. Utan att överdriva så har Emelina Glamer en av Sveriges bästa röster, och får vi inte se Nils Fors på Sveriges musikalscener inom några år så måste gudarna vara tokiga.

Emelina Glamer kommer att underhålla dig under hela kvällen tillsammans med våra andra fantastiska artister. Om du har en mycket bra ursäkt att inte komma så öppnar MELT dörrarna igen efter jul den 10 januari, men får ni se Emelina som Nils Fors och inget annat.

Glöm heller inte bort att MELT har Stockholms bästa cocktails och att personalen kokat sockerlag hela veckan för att kunna blanda drinkar. Självklart har MELT även öppet idag fredag samma tider.

Lördagen den 21 december kl. 18-01. Fri entré innan kl. 20, annars 100 kr.