Som ni alla vet så anordnar Clean Group år efter år spektakulära nyårsfester. Förra året fylldes Operaterrassen med över 1700 glada gäster, och vilken fest det blev! I år har vi ännu ett spektakulärt nyårsfirande inplanerat för er alla, vi firar nämligen vårt 13e nyårsfest och för att fira det så har vi flyttat årets fest till Sveriges bästa gayklubb - Backdoor.

CLEAN GROUP i samarbete med Backdoor presenterar årets glammigaste nyårsfest!

Denna nyårsafton kommer fenomenet MISS NADJA att lämna över stafettpinnen till den stora RuPauls Drag Race stjärnan MILK QUEEN som ska showa för oss alla för första gången i Sverige. We are GAGING!!!!

Till huvudgolvet har vi bjudit in vår favorit-DJ LEO B som ska få oss att dansa till de senaste hits och pop- och schlagerfavoriter. Och vad är en fest utan PRETTY BOY som kommer att liva upp festen med just dina bästa "sjung med" låtar.
Åh vad vi längtar!

Efter 2019 års nedräkning fortsätter vi att festa till en av Sveriges bästa dj´s, DANIEL OLSSON. Han kommer att spela på dansgolv 2 och ska ta med er på en musikalisk house-resa ni sent ska glömma! Med Stockholms grymmaste ljud och ljus samt Sveriges gladaste gäster, kommer denna nyårsfest att bli något magiskt!!!

Förköpsbiljetter kan köpas på https://shop.qx.se/clean eller på plats på festen.

Vi ser fram emot att få fira in 2020 tillsammans med er alla.
Bjud gärna in alla era vänner här på FB på detta event!

Varmt Välkomna
Navid Kabiri (Clean Group Sweden) & Club Backdoor