Boo! Tredje upplagan av vår succé kabaré blir mycket mer skrämmande än pumpa och väv...
#cestlaviestockholm
Kika gärna in hashtaggen ovan, artiklarna i QX samt under våra föregående event på vår FB sida för fler bilder och roliga klipp!
Precis som förut är borden väl utspridda och underhållningen sker löpande under kvällen runt hela båten istället för på en scen.
En helkväll med underhållningen runt omkring oss på trygga avstånd. Dansa, pussas och kramas får vi göra sen, istället kan vi skratta och gråta, skåla och applådera så mycket det går. Låt oss minnas de kvällar som varit, hylla våra stjärnor och blicka framåt. Allt med en stor skopa humor och respekt. C’est la Vie!
Kvällens underhållning produceras som brukligt tillsammans med Imaa Queen och en lång rad av våra stjärnor i en anda av Cabaret, Drag och Comedy. Håll dig uppdaterad om eventet här på Facebook då vi kommer släppa uppdateringar löpande inför eventet.
Du kan boka ett premium middagsbord eller ett dryckesbord i förväg vilket vi varmt rekommenderar.
Eftersläpp sker hela kvällen då det finns gott om dryckesbord runt om på båten, kolla gärna med personalen för väntelista till bord i matsalen under kvällen om ni blir hungriga.
Fri entré fram till 23. Boka bord varje dag 14-20 via Tel 08-743 05 70 eller maila [email protected] och avvakta bekräftelse.
Alla intäkter går till artisterna samt Patricia och dess personal.
Inget dansgolv och endast bordsservering.
Med reservation för ändringar.